Hemelse zusters komen naar Almere met musical Nonsens - Almere Nieuws


Gepubliceerd op: 04 mrt 2016 om 12:04 uur - Laatste update: 04 mrt 2016 om 12:17 uur

Hemelse zusters komen naar Almere met musical Nonsens

Geschreven door (volgen?)

Een heerlijke avond vol puur en swingend amusement, gebracht door vijf zingende en dansende topcomédiennes! Dat belooft de musical Nonsens het Nederlandse publiek.

Met een sterrencast bestaande uit Marjolijn Touw, Mariska van Kolck, Wieneke Remmers, Brigitte Heitzer en Renée van Wegberg blaast producent DommelGraaf & Cornelissen Entertainment de musicalklassieker nieuw leven in. Een poppenact, een tapdansnummer, prachtige liedjes en een heuse publieksquiz… Alle mogelijke disciplines passeren in Nonsens de revue.

Internationaal succes

De musical Nonsens is op 12 december 1985 voor het eerst in première gegaan in het Cherry Lane Theater in Londen en is met 3672 voorstellingen nog steeds de op een na langst opgevoerde Off-Broadway show. De musical stopte na 10 jaar in Londen; in de tussentijd was Nonsens uitgegroeid tot een internationaal succes met meer dan 8000 producties wereldwijd en in 26 verschillende talen vertaald.

Het verhaal

Nonsens begint wanneer de nonnen ontdekken dat hun kok, zuster Julia, per ongeluk 52 zusters heeft vergiftigd. De 5 overgebleven nonnen hebben dringend behoefte aan geld voor alle begrafenissen. De nonnen besluiten dat de beste manier om het geld in te zamelen een benefietvoorstelling is. Ze huren de zaal van het plaatselijke parochiehuis en brengen een avond met zang, dans en vele komische verrassingen.

DommelGraaf & Cornelissen Entertainment BV

DommelGraaf & Cornelissen Entertainment heeft zich de afgelopen jaren toegelegd op voorstellingen met vaak een oer-Hollands signatuur zoals Op Hoop van Zegen, Wat Zien ik?!, De Fabeltjeskrant, Zeg ‘ns AAA, De Zangeres zonder Naam, het succesvolle De Jantjes en de legendarische Schmidt/Bannink-musical Heerlijk duurt het langst. Dit seizoen brengt de producent naast Nonsens ook een toneelbewerking van de speelfilm Fatal Attraction en de musical Het meisje met het rode haar, over Nederlands bekendste verzetsstrijdster Hannie Schaft.

Tickets voor de voorstelling in KAF Theater zijn te koop via de website. Meer informatie over Nonsens en de volledige speellijst zijn te vinden op de website van Dommelgraaf & Cornelissen Entertainment BV.

De goddelijke voorstelling Nonsens is op donderdag 10 maart om 20.15 uur te zien in KAF Theater (voorheen Schouwburg Almere).

Categorie:
Entertainment

Reactie plaatsenHoud er rekening mee dat je reactie moet voldoen aan de huisregels.