Politie zoekt dierenbeul in Parkwijk - Almere Nieuws


Gepubliceerd op: 12 mei 2016 om 12:30 uur - Laatste update: 12 mei 2016 om 12:32 uur

Politie zoekt dierenbeul in Parkwijk

Geschreven door (volgen?)

De politie is opzoek naar een man die op 2 april een hond dusdanig heeft mishandeld, dat deze er letsel aan heeft overgehouden. De mishandeling vond plaats op het Von Draispad ter hoogte van de Morellenstraat in de Parkwijk.

Het is al even terug, maar zeker de moeite waard om onder de aandacht te brengen“, verklaart de politie over de relatief late berichtgeving.

Mishandeld

De hond is geschopt door een man die met een vrouw aan het wandelen was. Het dier heeft hier behoorlijk wat letsel aan overgehouden. De eigenaresse van de hond heeft aangifte gedaan bij de politie, waarna de politie nu opzoek zijn naar getuigen.

Signalement verdachte

Het gaat om een blanke man van begin 30 jaar oud. De man is ongeveer 1.78 meter lang en heeft blond haar met in het midden een kuifje. De man droeg een fel blauwe jas, gympen en een spijkerbroek. De vrouw met die de man samen was, is een blanke vrouw van begin 30 jaar oud. De vrouw heeft blond haar wat zij in een staartje droeg en wordt ongeveer 1.70 meter lang geschat.

Een ieder die iets heeft gezien, wordt verzocht om contact op te nemen met de politie via 0900-8844 of anoniem via 0800-7000.

Categorie:
112

reacties op Politie zoekt dierenbeul in Parkwijk

Reactie plaatsenHoud er rekening mee dat je reactie moet voldoen aan de huisregels.