Tijdelijke recyclingperrons in Almere Haven - Almere Nieuws


Gepubliceerd op: 08 aug 2016 om 15:44 uur - Laatste update: 08 aug 2016 om 15:44 uur

Tijdelijke recyclingperrons in Almere Haven

Geschreven door (volgen?)

Vanaf maandag 15 augustus komen in Almere Haven op drie locaties tijdelijke recyclingperrons, omdat een deel van het huidige recyclingperron per half augustus moet worden gesloopt.

De grond moet per 1 oktober 2016 opgeleverd worden aan Rijkswaterstaat voor de uitbreiding van de A6. Om de inwoners van Almere Haven toch de mogelijkheid te geven hun afval te storten, komen er vanaf maandag 15 augustus tijdelijk recyclingperrons op drie locaties in Almere Haven“, aldus de gemeente.

Bij alle locaties kunnen alle soorten afval gebracht worden. Alleen op de Steiger 218 zijn voor grote hoeveelheden puin, tuin- en snoeiafval, grond en hout grote stortvlakken beschikbaar.

Locaties en dagen

  • Markenlaan (voorkant) – op maandag
  • Wierdenpark (naast Najaden) – op woensdag
  • Binnenterrein De Steiger 221 – op zaterdag
  • De Steiger 218 – op maandag, woensdag en zaterdag

De tijdelijks recyclingperrons zijn op bovengenoemde dagen geopend van 09.00 uur tot 16.00 uur. De situatie duurt totdat het nieuwe Upcycle Centrum Almere (op een andere locatie op De Steiger) in oktober 2017 gereed is.

Max Joling

Sinds 2013 ben ik objectief bezig met het schrijven van artikelen en ben ik subjectief in mijn columns voor Almere Nieuws. Daarnaast vlog ik, maak ik foto's en video's. Je kunt mij via mijn eigen kanalen volgen via onderstaande icoontjes!

Reactie plaatsenHoud er rekening mee dat je reactie moet voldoen aan de huisregels.