Expeditie Robinson Junior nu in Almere! - Almere Nieuws


Gepubliceerd op: 29 aug 2016 om 16:17 uur - Laatste update: 29 aug 2016 om 16:20 uur

Expeditie Robinson Junior nu in Almere!

Geschreven door (volgen?)

Dat Expeditie Robinson een populair televisie-programma is, wisten we natuurlijk al maar een junior-variant was er tot nu toe niet. Kinderen vanaf acht jaar kunnen nu in Outdoorpark SEC Survivals in Almere deelnemen aan Expeditie Robinson Junior.

Wie is er handig genoeg om vuur te kunnen maken? Als het je lukt om een touw door te branden begint een expeditie vol avonturen en spannende uitdagingen! Boogschieten, codes kraken en meer uitdagende proeven staan je te wachten in Expeditie Robinson Junior. Outdoorpark SEC Survivals in Almere daagt je uit! Ben jij een overlever?

Avontuurlijke expeditie

Met boogschieten moet je de juiste ballon raken om een cijfer te vinden om vervolgens geblinddoekt een spannend parcours af te leggen waarbij je intussen diverse aanwijzingen moet voelen. Vervolgens probeer je al rennend over een hindernisbaan letters te verzamelen en daar een woord van te maken.

Samenwerken en strijden

De expeditie zit vol uitdagingen dus iedereen moet zijn bijdrage zien te leveren. Snelheid, een goed geheugen, soms wat kracht en slimheid; echt alle inzet is nodig om de expeditie tot een goed einde te brengen!

Outdoorpark SEC Survivals

Expeditie Robinson Junior duurt twee en een half uur en is geschikt voor de jeugd vanaf 8 jaar. Meer over de expeditie valt er te lezen op de website van Outdoorpark SEC Survivals via deze website (klik).

Categorie:
Entertainment · Zakelijk
Max Joling

Sinds 2013 ben ik objectief bezig met het schrijven van artikelen en ben ik subjectief in mijn columns voor Almere Nieuws. Daarnaast vlog ik, maak ik foto's en video's. Je kunt mij via mijn eigen kanalen volgen via onderstaande icoontjes!

Reactie plaatsenHoud er rekening mee dat je reactie moet voldoen aan de huisregels.