Basisschool De Zeeraket feestelijk geopend door burgemeester Weerwind - Almere Nieuws


Gepubliceerd op: 30 aug 2016 om 16:00 uur - Laatste update: 01 sep 2016 om 10:16 uur

Basisschool De Zeeraket feestelijk geopend door burgemeester Weerwind

Geschreven door (volgen?)

Foto door: ASG Almere

Basisschool De Zeeraket in Almere Poort is maandag feestelijk geopend door burgemeester Weerwind.

Op de eerste schooldag van het jaar knipte de burgemeester samen met Yalou Versteeg (de eerst ingeschreven leerling) het lint door.

‘The Leader in Me’

Wij zijn de eerste ‘The Leader in Me’-school in Flevoland en zijn daar trots op. Veel ouders hebben interesse in dit vernieuwde schoolconcept“, aldus Mayke van den Berg (directrice van de school).

Met het nieuwe schoolconcept wordt de nadruk gelegd op goed onderwijs binnen een prettige sfeer. Het onderwijs is gebaseerd om de zeven gewoonten van effectief leiderschap volgens de methode ‘The Leader in Me’, welke weer is gebaseerd op het gedachtengoed van Stephen Covey – één van de meest invloedrijke Amerikanen van deze eeuw.

Door doelen te leren stellen, zich te focussen en goed leren plannen kunnen de kinderen hun resultaten bij de vakken rekenen, taal en lezen verbeteren. Daarbij is ook aandacht voor een goede balans tussen werken en ontspannen.

Almere Duin

De school zit nu nog gevestigd in een gebouw samen met IKC De Duinvlinder omdat de nieuwe panden van beide scholen nog gebouwd worden in Almere Duin.

Max Joling

Sinds 2013 ben ik objectief bezig met het schrijven van artikelen en ben ik subjectief in mijn columns voor Almere Nieuws. Daarnaast vlog ik, maak ik foto's en video's. Je kunt mij via mijn eigen kanalen volgen via onderstaande icoontjes!

Reactie plaatsenHoud er rekening mee dat je reactie moet voldoen aan de huisregels.