Slachtoffer van gewelddadige beroving is 27-jarige Almeerder - Almere Nieuws


Gepubliceerd op: 08 sep 2016 om 14:59 uur - Laatste update: 08 sep 2016 om 14:59 uur

Slachtoffer van gewelddadige beroving is 27-jarige Almeerder

Geschreven door (volgen?)

Het slachtoffer dat woensdagmiddag door een tweetal op gewelddadige wijze werd beroofd, is een 27-jarige man uit Almere. Dat meldt de politie.

Rond 17.00 uur kreeg de politie de melding over een gewonde man die op straat zat bij een flat aan de Jaap Vegterweg. Agenten die ter plaatse gingen, troffen het slachtoffer aan en zagen dat hij een hoofdwond had. Hij vertelde dat hij was beroofd door twee mannen en dat hij daarbij geslagen was.

Het slachtoffer is kort daarna overgebracht naar het ziekenhuis om behandeld te worden aan zijn verwondingen.

Arrestatieteam

Direct startte de politie een onderzoek en verhoorde een aantal mogelijke getuigen. Deze informatie leidde tot het vermoeden dat de verdachten zich mogelijk schuil hielden in een flatwoning aan de Jaap Vegterweg. Omdat de verdachten geweld gebruikten bij de beroving, werd een arrestatieteam opgeroepen die het tweetal uiteindelijk heeft gearresteerd.

De betrokkenheid van de twee verdachten, Amsterdammers van 30 en 32 jaar, wordt onderzocht.

Getuigenoproep

De politie wil graag in contact komen met getuigen van de gewelddadige beroving. Getuigen kunnen zich melden via 0900-8844 of anoniem via 0800-7000.

Categorie:
112
Max Joling

Sinds 2013 ben ik objectief bezig met het schrijven van artikelen en ben ik subjectief in mijn columns voor Almere Nieuws. Daarnaast vlog ik, maak ik foto's en video's. Je kunt mij via mijn eigen kanalen volgen via onderstaande icoontjes!

Reactie plaatsenHoud er rekening mee dat je reactie moet voldoen aan de huisregels.