KAF ACADEMIE trapt af met muziekevents, workshops en inspiratieavonden - Almere Nieuws


Gepubliceerd op: 05 Okt 2016 om 18:56 uur - Laatste update: 05 Okt 2016 om 18:56 uur
reacties

KAF ACADEMIE trapt af met muziekevents, workshops en inspiratieavonden

Geschreven door (volgen?)
img_0472

KAF ACADEMIE, de pijler van KAF die zich toespitst op het ontwikkelen van jong talent, trapt in oktober af met een aantal mooie events.

Op donderdag 6 oktober start KAF ACADEMIE met de inspiratieavond ‘KLAP’ voor jonge culturele ondernemers in samenwerking met Stichting Twisted. Tijdens dit event staat netwerken en kennismaken centraal. Deze editie heeft als thema de muziekindustrie.

Op vrijdag 7 oktober vindt de kwartfinale Singer-Songwriter van De Grote Prijs van Nederland voor het eerst plaats bij KAF. Vanaf 25 oktober starten de volgende drie unieke workshops voor jonge talenten: fotografie met Linda Stulic, tattoo art met Trenchart en ‘Write your song’ met Sarah-Jane en Luna Mae.

KAF ACADEMIE

KAF ACADEMIE geeft jonge Almeerders de kans om hun creatieve talenten op een verrassende en inspirerende wijze te ontwikkelen en biedt daarbij een podium om te laten zien wat ze in huis hebben. KAF biedt de jonge talenten onder andere workshops, masterclasses, voorstellingen, discussiepanels en evenementen op het gebied van muziek, dans, toneel, games en art.

Max Joling

Ik ben 22 jaar en sinds 2013 werkzaam bij Almere Nieuws als eindredacteur, presentator en columnist.Daarnaast vlog ik en schrijf ik boeken. Je kunt me ook volgen op social media via de icoontjes in dit blokje. :-)

Reactie plaatsenHoud er rekening mee dat je reactie moet voldoen aan de huisregels.