Filiaal van Jeans Centre opent donderdag haar deuren in Almere - Almere Nieuws


Gepubliceerd op: 06 Okt 2016 om 10:00 uur - Laatste update: 06 Okt 2016 om 10:00 uur
reacties

Filiaal van Jeans Centre opent donderdag haar deuren in Almere

Geschreven door (volgen?)
Foto's: aangeleverd

Foto's: aangeleverd

Na een succesvolle start met het nieuwe servicegerichte winkelconcept van Jeans Centre, zal er donderdag 6 oktober ook een filiaal openen aan de Stationsstraat 32.

Bijzonder aan deze nieuwe winkel is de hoge mate van jeansspecialisme en service. Zo kun je jouw nieuwe jeans direct gratis korter laten maken via de coupeuse service, hebben ze veel keus in verschillende jeans fits dankzij de grote jeanswand en maken ze de heerlijkste kopjes koffie in de koffiebar. Kun jij nog wat styling advies gebruiken of vind je het lastig om de perfecte jeans te vinden? Dan ben je bij deze winkel aan het goede adres.

Bij Jeans Centre kun je terecht voor jeans & fashion voor dames, heren en kinderen. Jeans Centre verkoopt diverse merken, zoals: Garcia Jeans, Image, Wrangler, LTB, Chief, Pilot en Cars.

Openingsactie

Voor de nieuwe winkel in Almere heeft Jeans Centre een speciale openingsactie. Van donderdag tot en met zondag krijgt men 20% korting op de gehele collectie. Daarnaast maak je donderdag en zaterdag kans om een jaar lang gratis jeans te winnen. Neem dit weekend zeker een kijkje in deze winkel aan de Stationsstraat 32.

img_4015

img_4019

img_4026

img_4029

img_4038

kidscollectie

menwomen

Max Joling

Ik ben 22 jaar en sinds 2013 werkzaam bij Almere Nieuws als eindredacteur, presentator en columnist.Daarnaast vlog ik en schrijf ik boeken. Je kunt me ook volgen op social media via de icoontjes in dit blokje. :-)

Reactie plaatsenHoud er rekening mee dat je reactie moet voldoen aan de huisregels.