Politie rukt massaal uit voor grote groep 'hooligans' op Almere Centrum - Almere Nieuws


Gepubliceerd op: 07 Okt 2016 om 08:48 uur - Laatste update: 07 Okt 2016 om 08:48 uur
reacties

Politie rukt massaal uit voor grote groep ‘hooligans’ op Almere Centrum

Geschreven door (volgen?)
IMG_3673

Donderdagavond is de politie massaal uitgerukt naar station Almere Centrum vanwege de komst van honderden ‘dronken hooligans’.

De groep zou in Almere willen overstappen op een andere trein die vanuit Amsterdam onderweg was. Hierdoor werd er groots ingezet om de overstap in goede banen te leiden en incidenten te voorkomen“, aldus de politie.

Tijdens het verzamelen van de politie op en rondom het treinstation werd bekend dat het niet om hooligans ging maar om een groep studenten. Omdat er geen contact meer was met het personeel in de trein, heeft de politie besloten om de inzet door te zetten en de trein op te wachten.

Overstap

Toen de trein was gearriveerd, kwamen de organisatoren naar de agenten waaruit bleek dat het om een gezellige studentengroep ging die onderweg was naar een studentenfeest in Groningen.

Categorie:
112
Max Joling

Ik ben 22 jaar en sinds 2013 werkzaam bij Almere Nieuws als eindredacteur, presentator en columnist.Daarnaast vlog ik en schrijf ik boeken. Je kunt me ook volgen op social media via de icoontjes in dit blokje. :-)

Reactie plaatsenHoud er rekening mee dat je reactie moet voldoen aan de huisregels.