Politie: "Eén aangifte binnen over horrorclown" - Almere Nieuws


Gepubliceerd op: 11 Okt 2016 om 13:01 uur - Laatste update: 11 Okt 2016 om 13:01 uur
reacties

Politie: “Eén aangifte binnen over horrorclown”

Geschreven door (volgen?)
Foto: impressiefoto, niet de clown die wordt gezocht.

Foto: impressiefoto, niet de clown die wordt gezocht.

De politie heeft een aangifte binnen gehad over een 11-jarige jongen die door de horrorclown bedreigd is. Dat laat de politie desgevraagd aan Almere Nieuws weten.

Ook kent de politie de geruchten over dat mogelijk een Almeerse vlogger in het clownspak zit: “deze geruchten hebben ook ons bereikt wat we uiteraard meenemen in het onderzoek. Echter kunnen we er nog niets over zeggen of dit persoon er daadwerkelijk iets mee te maken heeft“, aldus woordvoerder Bernhard Jens.

Stripheldenbuurt

Afgelopen maandag dook de horrorclown op in de Sjorsstraat waarbij de clown met een mes achter kinderen, maar ook achter volwassenen aanrende.

Ik zag de clown die vervolgens op me afgerend kwam met een mes. Van beroep ben ik kok en vond het mes wat de clown had het meest lijken op een koksmes. Toen de clown mij benaderde ben ik snel weggerend“, vertelt een ooggetuige.

Categorie:
112
Max Joling

Ik ben 22 jaar en sinds 2013 werkzaam bij Almere Nieuws als eindredacteur, presentator en columnist.Daarnaast vlog ik en schrijf ik boeken. Je kunt me ook volgen op social media via de icoontjes in dit blokje. :-)

Reactie plaatsenHoud er rekening mee dat je reactie moet voldoen aan de huisregels.