International Awards voor 6e keer uitgereikt op Trinitas Gymnasium - Almere Nieuws


Gepubliceerd op: 13 Okt 2016 om 10:56 uur - Laatste update: 13 Okt 2016 om 10:56 uur
reacties

International Awards voor 6e keer uitgereikt op Trinitas Gymnasium

Geschreven door (volgen?)
20161011-award

Voor de zesde keer op rij werden dinsdagavond onder het toeziend oog van genodigden, ouders en leerkrachten de International Awards voor Young People op Trinitas Gymnasium uitgereikt.

Dit jaar ontvingen in totaal 19 leerlingen de award waarvan 16 keer brons en 3 keer zilver. Leerlingen kunnen aan dit programma meedoen wanneer zij zich inzetten op gebied van sport, maatschappelijk werk, talentontwikkeling of door op expeditie te gaan. Het is een uitdagend programma waaraan slechts 800 leerlingen per jaar in heel Nederland meedoen.

Om de prestatie van deze leerlingen te benadrukken, was ook René Peeters (wethouder en loco-burgemeester) aanwezig. Hij prees het doorzettingsvermogen van leerlingen en hun maatschappelijke betrokkenheid, met name hun inzet voor ouderen en mensen met een beperking.

De leerlingen hebben een certificaat, medaille, speld en bloemen gekregen voor hun uitzonderlijke prestatie.

Categorie:
Overige
Max Joling

Ik ben 22 jaar en sinds 2013 werkzaam bij Almere Nieuws als eindredacteur, presentator en columnist.Daarnaast vlog ik en schrijf ik boeken. Je kunt me ook volgen op social media via de icoontjes in dit blokje. :-)

Reactie plaatsenHoud er rekening mee dat je reactie moet voldoen aan de huisregels.