PVV wil opheldering over opheffen instroomstop jeugdhulp - Almere Nieuws


Gepubliceerd op: 18 Okt 2016 om 14:10 uur - Laatste update: 18 Okt 2016 om 14:10 uur
reacties

PVV wil opheldering over opheffen instroomstop jeugdhulp

Geschreven door (volgen?)
img_1864

De PVV in Almere wil opheldering over wanneer het college de motie gaat uitvoeren dat de instroomstop op diverse jeugdhulp opheft.

Die vraag heeft de partij dinsdag gesteld aan het college.

Motie

Vorige week donderdag werd na urenlang vergaderen door de gemeenteraad een motie aangenomen waarmee de maatregel om de jeugdhulp voor een groot deel tot het einde van het jaar te staken vanwege geldgebrek, moet worden teruggedraaid.

Geld op

De jeugdhulp werd voor een groot deel stopgezet vanwege geldgebrek. Tot aan het einde van het jaar zou alleen jeugdhulp verstrekt moeten worden in acute noodgevallen.

Door de motie moet de gemeente weer direct starten met het aanbieden van jeugdhulp. Volgens de raad moet het budget daarvan worden gehaald uit de budgetten voor jeugdhulp van 2018, 2019 en 2020.

Het is alleen nog wachten op het college dat de motie daadwerkelijk moet gaan uitvoeren, waarover de PVV nu dus een vraag heeft gesteld.

Max Joling

Ik ben 22 jaar en sinds 2013 werkzaam bij Almere Nieuws als eindredacteur, presentator en columnist.Daarnaast vlog ik en schrijf ik boeken. Je kunt me ook volgen op social media via de icoontjes in dit blokje. :-)

Reactie plaatsenHoud er rekening mee dat je reactie moet voldoen aan de huisregels.