Almeerder wint 155.000 euro tijdens live-uitzending Miljoenenjacht - Almere Nieuws


Gepubliceerd op: 25 Okt 2016 om 09:48 uur - Laatste update: 25 Okt 2016 om 10:28 uur
reacties

Almeerder wint 155.000 euro tijdens live-uitzending Miljoenenjacht

Geschreven door (volgen?)
Foto door: Roy Beusker Fotografie

Foto door: Roy Beusker Fotografie

Ik moet het allemaal nog even laten bezinken“, zei Jhon na afloop van de uitzending afgelopen zondag. De Almeerder won 155.000 euro door mee te spelen met de bingo tijdens Miljoenenjacht.

Miljoenen kijkers konden zien hoe Winston Gerschtanowitz aanbelde bij een woning aan de Dwangmolenstraat en de Almeerder verraste met de prijs.

Jhon vertelt dat hij met zijn dochter, baan en huis tevreden is met wat hij heeft en dat zo’n bedrag dingen veel makkelijker zal maken: “Ik heb een koophuis, dus daar zal een flink deel heengaan. En volgend jaar wil ik m’n kleine meid weer meenemen naar Disneyland. Die is daar helemaal weg van. Nu hoef ik niet te kijken naar het goedkoopste hotel, maar zou dat het Disney Hotel zomaar kunnen worden.

Naast de geldprijs voor de Almeerder werd het bedrag van 155.000 euro ook nog eens verloot onder deelnemers in de postcode 1333GX.

Categorie:
Overige
Max Joling

Ik ben 22 jaar en sinds 2013 werkzaam bij Almere Nieuws als eindredacteur, presentator en columnist.Daarnaast vlog ik en schrijf ik boeken. Je kunt me ook volgen op social media via de icoontjes in dit blokje. :-)

Reactie plaatsenHoud er rekening mee dat je reactie moet voldoen aan de huisregels.