Nieuw logo Oostvaarders College onthuld - Almere Nieuws


Gepubliceerd op: 27 Okt 2016 om 18:14 uur - Laatste update: 27 Okt 2016 om 18:14 uur
reacties

Nieuw logo Oostvaarders College onthuld

Geschreven door (volgen?)
20161027_180610

Afgelopen woensdag is onder toeziend oog van leerlingen, docenten, ouders en buurtbewoners het nieuwe logo van het Oostvaarders onthuld.

Rector Mark Manders legt uit: “De uil in ons logo staat voor wijsheid en voor de verbinding die wij voelen met de Oostvaardersplassen.”

Met een witte kerkuil op zijn arm toonde Manders trots het nieuwe logo aan alle aanwezigen. OVC-leerlingen Tessa Lüschen en Jelmer Kiel hadden de eer om al abseilend aandacht te vestigen op het nieuwe logo op de voorgevel van de school in Almere Buiten.

Nieuwe slogan

“Misschien wel de slimste keuze van je leven” is de bijpassende nieuwe slogan.

“Wij willen leerlingen niet alleen voorbereiden op hun toekomst. Wij willen dat onze leerlingen hun toekomst zelf leren bepalen. Of zij nu vlogger, drone operator of een nu nog niet bestaand beroep gaan uitoefenen, het OVC helpt leerlingen nu de wijze keuzes te maken die hen later gelukkig en succesvol doen zijn”, aldus Manders.

Categorie:
Overige
Max Joling

Ik ben 22 jaar en sinds 2013 werkzaam bij Almere Nieuws als eindredacteur, presentator en columnist.Daarnaast vlog ik en schrijf ik boeken. Je kunt me ook volgen op social media via de icoontjes in dit blokje. :-)

Reactie plaatsenHoud er rekening mee dat je reactie moet voldoen aan de huisregels.