Opnieuw fouten onteigeningsprocedure camping Waterhout, plan voor verhuizing naar Haven - Almere Nieuws


Gepubliceerd op: 06 Nov 2016 om 10:11 uur - Laatste update: 06 Nov 2016 om 10:11 uur
reacties

Opnieuw fouten onteigeningsprocedure camping Waterhout, plan voor verhuizing naar Haven

Geschreven door (volgen?)
Foto: Camping Waterhout

Foto: Camping Waterhout

De gemeente Almere heeft voor de tweede keer fouten gemaakt in de onteigeningsprocedure voor camping Waterhout waardoor de procedure wederom opnieuw moet worden uitgevoerd.

De camping moet plaats maken voor de verbreding van de A6.

Fouten

Dit keer is er een verkeerd aantal vierkante meters genoteerd waar het om zou gaan en zijn de verkeerde rechtspersonen aangeschreven. Naast dat de VOF van de camping was aangeschreven, hadden ook nog drie personen aangeschreven moeten worden.

Bij de eerste procedure werd de fout gemaakt dat de gemeente een verkeerd kavelnummer had ingevoerd.

Almere Haven

Wethouder Herrema gaat de eigenaren van de camping de komende week vragen of zij hun camping willen verplaatsen naar de kustzone in Almere Haven, waarvan de wethouder vindt dat deze locatie aantrekkelijker moet worden. De camping zou zich daar prima kunnen bevestigen.

Eerder was het plan om de camping enkele honderden meters te verplaatsen naar het eilandje in het Weerwater, op het Floriadeterrein.

Categorie:
112
Max Joling

Ik ben 22 jaar en sinds 2013 werkzaam bij Almere Nieuws als eindredacteur, presentator en columnist.Daarnaast vlog ik en schrijf ik boeken. Je kunt me ook volgen op social media via de icoontjes in dit blokje. :-)

Reactie plaatsenHoud er rekening mee dat je reactie moet voldoen aan de huisregels.