Recherche zoekt getuigen van overval op Jumbo in Almere Haven - Almere Nieuws


Gepubliceerd op: 17 Nov 2016 om 16:42 uur - Laatste update: 17 Nov 2016 om 16:42 uur
reacties

Recherche zoekt getuigen van overval op Jumbo in Almere Haven

Geschreven door (volgen?)
IMG_3673

De recherche is opzoek naar getuigen van een overval op een filiaal van de Jumbo aan de Jaagmeent welke plaatsvond op donderdag 10 november.

Die avond kwam rond 18.30 uur een man de supermarkt binnen, die een caissière met een vuurwapen bedreigde en daarbij geld eiste. Toen de vrouw aangaf dit niet te hebben, schoot hij in de lucht.

Vervolgens liep de man naar een andere kassa, doet daar een greep uit de kassalade en vlucht vervolgens de winkel uit.

Zoektocht

Na de overval rent de verdachte richting de fietspadtunnel onder de Oosterdreef, stapt daar op een fiets en rijdt vervolgens weg via de tunnel. Na de melding heeft de politie nog gezocht middels onder andere een politiehelikopter, maar trof de verdachte niet meer aan.

De recherche is daarop een onderzoek gestart en roept getuigen op zich te melden.

Signalement

De verdachte is een man van rond de 20 jaar en heeft een blanke tot lichtgetinte huidskleur. De man heeft een lang/slungelig postuur en droeg donkere kleding. Verder droeg de man een capuchon op zijn hoofd en had zijn gezicht bedekt. De man vluchtte weg op een damesfiets.

Het op een vuurwapen lijkend voorwerp waarmee de man in de lucht schoot, was waarschijnlijk een alarmpistool.

Getuigenoproep

De recherche vraagt een ieder die meer informatie heeft over de overval of over de verdachte om zich te melden bij de politie via 0800-6070 of anoniem via 0800-7000.

Categorie:
112
Max Joling

Ik ben 22 jaar en sinds 2013 werkzaam bij Almere Nieuws als eindredacteur, presentator en columnist.Daarnaast vlog ik en schrijf ik boeken. Je kunt me ook volgen op social media via de icoontjes in dit blokje. :-)

Reactie plaatsenHoud er rekening mee dat je reactie moet voldoen aan de huisregels.