Mayana Staas is Hemelse Havenaar van 2016 - Almere Nieuws


Gepubliceerd op: 28 Nov 2016 om 16:47 uur - Laatste update: 28 Nov 2016 om 16:48 uur
reacties

Mayana Staas is Hemelse Havenaar van 2016

Geschreven door (volgen?)
Hemelse Havenaar Mayana Staas en Tjeerd Herrema, 26 nov 2016

Mayana Staas was aangenaam verrast door het feestelijke ontbijt dat zaterdagochtend werd aangeboden door de ondernemers van het winkelcentrum Almere Haven en de oorkonde die zij kreeg uit handen van wethouder Tjeerd Herrema.

Mayana is de Hemelse Havenaar van 2016.

Havenaren konden in oktober buurtgenoten nomineren die de leefbaarheid in Almere Haven op een positieve manier beïnvloeden. Dat Mayana deze titel verdient, blijkt uit de tekst op de oorkonde.

“In 2016 heeft Mayana met de vrijwilligers van de Stichting Almeerse Handen Ineen het verschil gemaakt voor veel kwetsbare Havenaren. Dankzij Mayana kregen zij de kracht om problemen als armoede en eenzaamheid aan te pakken. Zij weet als geen andere anderen te motiveren en te inspireren om er samen de schouders onder te zetten. Zij is van zeer grote waarde voor de samenleving”, aldus de tekst op de oorkonde.

Voor Mayana is dit allemaal de normaalste zaak van de wereld, maar voor de bewoners van Almere Haven is zij de enige echte Hemelse Havenaar van 2016.


Sint en Piet bij u thuis? Boek een huisbezoek via Sinterklaasmagazijn.nl!

Max Joling

Ik ben 22 jaar en sinds 2013 werkzaam bij Almere Nieuws als eindredacteur, presentator en columnist.Daarnaast vlog ik en schrijf ik boeken. Je kunt me ook volgen op social media via de icoontjes in dit blokje. :-)

Reactie plaatsenHoud er rekening mee dat je reactie moet voldoen aan de huisregels.