Minderjarige meisjes in elkaar geslagen en beroofd in Almere Centrum - Almere Nieuws


Gepubliceerd op: 29 Nov 2016 om 15:31 uur - Laatste update: 29 Nov 2016 om 15:41 uur
reacties

Minderjarige meisjes in elkaar geslagen en beroofd in Almere Centrum

Geschreven door (volgen?)
IMG-10

De politie heeft maandagmiddag drie verdachten aangehouden nadat zij twee minderjarige meisjes mishandelde en vervolgens werden beroofd.

Rond 14.00 uur werden de twee slachtoffers belaagd door een groep jongeren waarbij zij klappen kregen en één van hen werd beroofd van haar koptelefoon. Ook werd geëist dat zij haar telefoon afgaf, maar dat deed zij niet.

De straatroof en de mishandeling werd opgemerkt door omstanders die te hulp schoten.

Aanhoudingen

Nadat de politie ter plaatse was gekomen werden er twee verdachten, meisjes van 14 en 15 jaar oud, aangehouden. Een ander 15-jarig meisje kwam later naar het politiebureau om verhaal te halen waar ook zij is aangehouden. De drie verdachten zitten nog vast.

Opnames

Volgens de politie waren er tijdens de straatroof en mishandeling veel personen aan het filmen, de recherche zou graag deze beelden willen hebben voor hun verdere onderzoek.

Getuigen of mensen met beeldmateriaal kunnen contact opnemen met de politie via 0900-8844. Ook is het mogelijk om het beeldmateriaal online in te sturen via de website van de politie.

Categorie:
112
Max Joling

Ik ben 22 jaar en sinds 2013 werkzaam bij Almere Nieuws als eindredacteur, presentator en columnist.Daarnaast vlog ik en schrijf ik boeken. Je kunt me ook volgen op social media via de icoontjes in dit blokje. :-)

Reactie plaatsenHoud er rekening mee dat je reactie moet voldoen aan de huisregels.