Buschauffeur bedreigd in Landgoederenbuurt, politie zoekt passagiers - Almere Nieuws


Gepubliceerd op: 01 Dec 2016 om 13:28 uur - Laatste update: 01 Dec 2016 om 13:28 uur
reacties

Buschauffeur bedreigd in Landgoederenbuurt, politie zoekt passagiers

Geschreven door (volgen?)
IMG_0936

Dinsdagochtend is een buschauffeur bedreigd bij de halte Landgoederenbuurt. De politie is opzoek naar passagiers die getuige waren van de bedreiging.

Rond 10.30 uur kwam de buschauffeur aan bij de halte waar een man de bus in stapte en vrijwel direct bedreigende taal begon te uiten tegen de buschauffeur. De man stapte uiteindelijk uit bij de halte Almere Centrum.

De politie werd ingeschakeld om te zoeken naar de verdachte waarna de man in het centrum werd aangehouden. De 47-jarige man uit Almere bleek een mes bij zich te hebben.

De man is vastgezet voor verder onderzoek. Van Connexxion heeft de verdachte inmiddels een vervoersverbod gekregen van 10 weken voor de zone Almere Centrum.

Passagiers uit bus gezocht

De recherche is druk bezig met het onderzoek en roept getuigen op om zich te melden. In het bijzonder wil de recherche spreken met de passagiers die in de bus zaten. Dit betreft buslijn 5 van Almere Buiten naar Almere Centrum.

De verdachte stapte rond 10.30 uur in en verliet de bus weer om 10.40 uur. Getuigen kunnen zich melden via 0900-8844.

Categorie:
112
Max Joling

Ik ben 22 jaar en sinds 2013 werkzaam bij Almere Nieuws als eindredacteur, presentator en columnist.Daarnaast vlog ik en schrijf ik boeken. Je kunt me ook volgen op social media via de icoontjes in dit blokje. :-)

Reactie plaatsenHoud er rekening mee dat je reactie moet voldoen aan de huisregels.