Levende kerststal, sing-a-long en kaarsjeswandeling op De Kemphaan - Almere Nieuws


Gepubliceerd op: 09 Dec 2016 om 12:05 uur - Laatste update: 09 Dec 2016 om 12:05 uur
reacties

Levende kerststal, sing-a-long en kaarsjeswandeling op De Kemphaan

Geschreven door (volgen?)
levende-kerststal

Op zaterdag 17 december is er voor jong en oud van alles te zien en te doen bij De Kemphaan.

Zo kun je een bezoekje brengen aan de levende kerststal in de Schaapskooi, naar een authentiek Dickenskoortje luisteren, je eigen creatieve kerstdecoratie maken en genieten van dans- en toneelvoorstellingen.

Ook kan een ieder kerstliederen meezingen in de sing-a-long met singer-songwriter Daniel van der Zee en kun je je eigen verse stokbroodje bakken bij het kampvuur.

Kaarsjeswandeling

Vanaf 17.00 uur kan er vanaf Buitencentrum Almeerderhout worden meegelopen met de traditionele kaarsjeswandeling waarbij je op eigen gelegenheid een route van 2 kilometer aflegt dat geheel verlicht is door kaarsjes.

Op een mooie locatie in het bos zal een boswachter warme chocolademelk of glühwein met wat lekkers serveren. Kinderen kunnen van te voren een lampion maken om vervolgens daarmee het bos in te gaan, wat de wandeling nog mooier zal maken.

Reserveren kan via de website van De Kemphaan.

Categorie:
Entertainment
Max Joling

Ik ben 22 jaar en sinds 2013 werkzaam bij Almere Nieuws als eindredacteur, presentator en columnist.Daarnaast vlog ik en schrijf ik boeken. Je kunt me ook volgen op social media via de icoontjes in dit blokje. :-)In december beantwoord ik vragen over álles in een speciale Q&A-video. Ook vragen over Almere Nieuws. Vragen insturen? Klik hier

Reactie plaatsenHoud er rekening mee dat je reactie moet voldoen aan de huisregels.