In de kerstvakantie naar Veiligheidsmuseum PIT: win kaarten! - Almere Nieuws


Gepubliceerd op: 12 Dec 2016 om 15:27 uur - Laatste update: 12 Dec 2016 om 15:28 uur
reacties

In de kerstvakantie naar Veiligheidsmuseum PIT: win kaarten!

Geschreven door (volgen?)
001

Bij Veiligheidsmusem PIT aan het Schipperplein in Almere Stad staat de kerstvakantie in het teken van de brandweer LEGO-city! Maak jij kans op kaarten?

Wegens succes is de grootste brandweer LEGO-city van Nederland opnieuw te zien in het museum. Eerder was deze al te zien in de meivakantie, maar gezien dit zo succesvol was heeft het museum er voor besloten om het in reprise te laten gaan.

In de brandweer LEGO-city zijn 23 actuele incidenten uit heel Nederland nagebouwd met 100.000 LEGO-stenen en is er een puzzeltocht over wat er allemaal bij het werk van de brandweer komt kijken.

Veiligheidsmuseum PIT

In het museum beleef je de wereld van politie, brandweer en ambulance waarbij je van alles te weten komt over de geschiedenis van veiligheid en wat hulpdiensten doen om de samenleving zo veilig mogelijk te maken.

Het kerstprogramma start op 24 december en loopt door tot en met 8 januari 2017. In de kerstvakantie is het museum open van 11.00 uur tot 17.00 uur en is alleen gesloten op Eerste Kerstdag en Nieuwjaarsdag.

Andere activiteiten

Naast de activiteiten ín het museum is de schaatsbaan aan het Schipperplein ook weer geopend. Tegen de kou serveert het museumrestaurant warme chocolademelk en erwtensoep. Voor kinderen die verkleed komen, ligt er een leke verrassing klaar!

Maak kans op kaarten!

Almere Nieuws mag drie keer 4 kaarten weggeven voor Veiligheidsmuseum PIT! Wat je daarvoor moet doen is heel eenvoudig: like en deel deze foto (klik) op Facebook om automatisch kans te maken.

Winnaars krijgen maandag 19 december 2016 bericht.

Categorie:
Entertainment
Max Joling

Ik ben 22 jaar en sinds 2013 werkzaam bij Almere Nieuws als eindredacteur, presentator en columnist.Daarnaast vlog ik en schrijf ik boeken. Je kunt me ook volgen op social media via de icoontjes in dit blokje. :-)In december beantwoord ik vragen over álles in een speciale Q&A-video. Ook vragen over Almere Nieuws. Vragen insturen? Klik hier

Reactie plaatsenHoud er rekening mee dat je reactie moet voldoen aan de huisregels.