Kerstmarkt in Almere Buiten: meer dan 40 kramen! - Almere Nieuws


Gepubliceerd op: 13 Dec 2016 om 10:34 uur - Laatste update: 13 Dec 2016 om 10:35 uur
reacties

Kerstmarkt in Almere Buiten: meer dan 40 kramen!

Geschreven door (volgen?)
kerstmarkt_almere_buiten_2016

Op vrijdag 16 en zaterdag 17 december wordt er in het centrum van Almere Buiten een grote kerstmarkt georganiseerd met meer dan 40 kramen!

Op het Noordeindeplein, Globeplein, DoeMereplein, Buitenplein en het plein voor de kerk staan kramen opgesteld van onder andere lokale ondernemers en verschillende ambachten.

Ook zijn er activiteiten voor kinderen, is er een kampvuur en is er uiteraard muziek aanwezig.

Buitenplein

Het Buitenplein is tijdens de kerstmarkt een beetje ‘het hart’ van de Kerstmarkt waarbij je heerlijk kunt genieten bij het kampvuur van 10 oude ambachten en heel veel kids entertainment. Ook kun je hier terecht voor warme glühwein, chocolademelk of erwtensoep.

Om dit alles écht gezellig te maken staat er ook nog een podium waarbij verschillende zangers en zangeressen zullen optreden.

Globeplein

Op het Globeplein staan ruim 10 kramen met lekker eten en drinken en andere kerstartikelen. Op de vrijdagavond en de zaterdag kun je genieten van kerstmuziek gespeeld door Brassband Almere. Zaterdagmiddag speelt de band van St. Hubertus met haar 40 leden hun mooiste kerstrepertoire.

Kinderen kunnen op het Globeplein springen op het Peperkoekspringkussen.

DoeMereplein

Op het plein voor de HACO/Keukenloods staan winkeliers van DoeMere met hun beste kerstartikelen en ben je in één keer op de hoogte van de laatste trends op woongebied.

Wil je écht iets bijzonders meemaken? Stap dan binnen in een reusachtige sneeuwbol waarbij je ook gelijk even op de foto kan.

Plein voor de kerk

Bij de kerk kunnen kinderen kijken naar een levende kerststal. Ook staan er nog 5 kramen opgesteld en kun je onder andere genieten van een Syrisch koor.

Noordeindeplein

Nog steeds niet geslaagd voor je kerstoutfit van 2016? Bezoek dan het Noordeindeplein waar je zeker zal slagen voor een mooi outfit tijdens de kerstdagen.

Op dit plein zul je ook zéker in aanraking komen met vele straatartiesten die door het hele centrum voor vertier zullen zorgen.

Op vrijdag 16 december is de kerstmarkt van 10.00 uur tot 21.00 uur en zaterdag 17 december van 10.00 uur tot 17.00 uur.

Categorie:
Entertainment
Max Joling

Ik ben 22 jaar en sinds 2013 werkzaam bij Almere Nieuws als eindredacteur, presentator en columnist.Daarnaast vlog ik en schrijf ik boeken. Je kunt me ook volgen op social media via de icoontjes in dit blokje. :-)In december beantwoord ik vragen over álles in een speciale Q&A-video. Ook vragen over Almere Nieuws. Vragen insturen? Klik hier

Reactie plaatsenHoud er rekening mee dat je reactie moet voldoen aan de huisregels.