17-jarige jongen aangehouden na mishandeling, beroving en bedreiging in Stedenwijk - Almere Nieuws


Gepubliceerd op: 14 Dec 2016 om 11:51 uur - Laatste update: 14 Dec 2016 om 12:11 uur
reacties

17-jarige jongen aangehouden na mishandeling, beroving en bedreiging in Stedenwijk

Geschreven door (volgen?)
IMG_3673

De politie heeft dinsdagavond een 17-jarige jongen aangehouden op de Sappemeerstraat nadat een 30-jarige vrouw uit Almere met een steekwapen werd bedreigd, mishandeld en beroofd werd van haar tas.

Rond 21.50 uur fietste de Almeerse richting het Spoorbaanpad. Toen zij net voor de Sappemeerstraat was, zag zij twee mannen op haar af komen die vervolgens de weg blokkeerden waardoor zij moest stoppen.

Zij pakte haar fiets vast en eisten vervolgens haar spullen op. Eén van de twee dreigde hiermee met een steekwapen. Toen de vrouw niet mee wilde werken, werd zij geduwd en geslagen. Eén van de verdachten trok aan haar tas waardoor het slachtoffer viel. Het tweetal is vervolgens met haar tas verdwenen in een steegje.

Het slachtoffer is nog achter het tweetal aangefietst in het steegje, maar kwam daarbij ten val. Toen zij om hulp viel, hebben omstanders haar geholpen en de politie ingeschakeld.

Zoektocht

In de omgeving zochten agenten naar de verdachten waarbij een 17-jarige jongen voldeed aan het signalement en is aangehouden. De jongen zit nog vast voor verder onderzoek.


Oud en nieuw taart winnen? Klik hier voor meer informatie »

Categorie:
112
Max Joling

Ik ben 22 jaar en sinds 2013 werkzaam bij Almere Nieuws als eindredacteur, presentator en columnist.Daarnaast vlog ik en schrijf ik boeken. Je kunt me ook volgen op social media via de icoontjes in dit blokje. :-)In december beantwoord ik vragen over álles in een speciale Q&A-video. Ook vragen over Almere Nieuws. Vragen insturen? Klik hier

Reactie plaatsenHoud er rekening mee dat je reactie moet voldoen aan de huisregels.