December feestmaand: win een reis voor twee personen bij D-reizen! - Almere Nieuws


Gepubliceerd op: 07 Dec 2016 om 15:45 uur - Laatste update: 14 Dec 2016 om 16:04 uur
reacties

December feestmaand: win een reis voor twee personen bij D-reizen!

Geschreven door (volgen?)
dsc_0004

De decembermaand zit boordevol feestdagen waarbij menigeen verrast wordt met een presentje, want wie houdt er nou niet van cadeautjes?

D-reizen in Almere Buiten sluit zich hier graag bij aan en viert de december feestmaand met een prachtige kerstcadeau actie. De reisspecialist aan het Globeplein organiseert een zoektocht naar kleine cadeautjes die wellicht een veel groter cadeau kunnen opleveren: een reis naar keuze voor twee personen!

Zoek en gij zult vinden

D-reizen houdt op zaterdag 17 december een feestelijke kerstcadeau actie waarbij alles draait om het zoeken én vinden van D-reizen cadeaudoosjes. Deze zijn in en om de winkel verstopt. Ieder cadeautje bevat een kleine prijs en een briefje voor de vinder.

Op het briefje staat een code vermeld die de vinder in de winkel kan checken en vervolgens weet of het de winnende code is voor de hoofdprijs: een reis voor twee personen.

De gifcard: een stukje vakantie voor iedereen

Je kunt ook zelf iemand verrassen met een bijzonder cadeau: de D-reizen Giftcard, speciaal voor vakanties.

Een flexibel geschenk voor iedereen die van vakantie vieren houdt. Hoe groot het stukje vakantie is dat je cadeau geeft, bepaal je helemaal zelf: elk ‘vakantietegoed’ is mogelijk. Het aankopen en verzilveren van de Giftcard gebeurt vooralsnog op het reisbureau. Omdat het aanbod zo breed is bij D-reizen, kunnen vrijwel alle reizen én vliegtickets er mee worden geboekt.

Om je cadeau nóg specialer te maken, heeft de reisadviseur een speciale geschenkverpakking. De D-reizen Giftcard is het hele jaar verkrijgbaar en daarmee ook ideaal als cadeau voor een jubileum, verjaardag, honeymoon of andere speciale gebeurtenis zoals de kerst. Het zonniste cadeau voor de feestdagen.

Over D-reizen

D-reizen biedt amen alle mogelijke reizen voor iedereen die van vakantie houdt. Bij D-reizen boek je slim, snel, gemakkelijk een heerlijk zorgeloze vakantie op bijvoorbeeld een zonnige bestemming, maar ook een gezellige doe-vakantie met het hele gezin.

Categorie:
Overige · Zakelijk
Max Joling

Ik ben 22 jaar en sinds 2013 werkzaam bij Almere Nieuws als eindredacteur, presentator en columnist.Daarnaast vlog ik en schrijf ik boeken. Je kunt me ook volgen op social media via de icoontjes in dit blokje. :-)

Reactie plaatsenHoud er rekening mee dat je reactie moet voldoen aan de huisregels.