[Foto's] Raadspen voor beste raadsvoorstel uitgereikt aan Renze Borkent - Almere Nieuws


Gepubliceerd op: 16 Dec 2016 om 09:25 uur - Laatste update: 16 Dec 2016 om 09:25 uur
reacties

[Foto’s] Raadspen voor beste raadsvoorstel uitgereikt aan Renze Borkent

Geschreven door (volgen?)
Foto's: Raadsgriffie Almere

Foto's: Raadsgriffie Almere

Tijdens de raadsvergadering van afgelopen donderdag is de raadspen uitgereikt, een jaarlijkse uitreiking voor het beste raadsvoorstel van 2016.

De gemeenteraad wil met het uitreiken van deze raadspen haar waardering uitspreken voor het werk van alle ambtenaren.

Winnaars
De eerste prijs ging naar Renze Borkent met een raadsvoorstel over de woningbouwsegmentering. De tweede prijs ging naar Hans Maassen met zijn raadsvoorstel over Meerjarig Infrastructuur Programma Almere (MIPA) en de derde prijs ging naar Sandra Butter met haar raadsvoorstel over het kleurenbehoud in de Regenboogbuurt.

Over de winnaar, Renze Borkent, zegt het juryrapport dit jaar het volgende: “de winnaar stelt de norm. En hij legt de lat hoog. Geen letter te veel. Geen woord verdwaald. Alle puntjes op de i. Kort en krachtig. Met een heldere verhaallijn in begrijpelijke taal. Een structuur die richting geeft. Inzicht in keuzes en consequenties. Een schoolvoorbeeld. Een raadsvoorstel dat staat als een huis.”

De raadspen werd voor het vijfde jaar op rij uitgereikt.

genomineerden-raadspen

Foto: Alle genomineerden

Max Joling

Ik ben 22 jaar en sinds 2013 werkzaam bij Almere Nieuws als eindredacteur, presentator en columnist.Daarnaast vlog ik en schrijf ik boeken. Je kunt me ook volgen op social media via de icoontjes in dit blokje. :-)

Reactie plaatsenHoud er rekening mee dat je reactie moet voldoen aan de huisregels.