Horeca in Almere geopend tijdens oud en nieuw - Almere Nieuws


Gepubliceerd op: 27 Dec 2016 om 17:13 uur - Laatste update: 27 Dec 2016 om 17:13 uur
reacties

Horeca in Almere geopend tijdens oud en nieuw

Geschreven door (volgen?)
new-years-eve-party-slider-background

Nu de kerstdagen achter de rug zijn, staat oud en nieuw weer voor de deur! Diverse horecagelegenheden zijn geopend tijdens oudejaarsavond en nieuwjaarsnacht waarbij zij ook een toast op het nieuwe jaar uitbrengen om klokslag twaalf uur.

In dit artikel vindt je een overzicht van de activiteiten in de Almeerse horeca tijdens oud en nieuw.

Eetcafe Mokum

Voor wie van gezelligheid houdt is Eetcafé Mokum in Almere Buiten op nieuwjaarsnacht vanaf 01.00 uur geopend om daar het nieuwe jaar verder in te luiden. Live muziek wordt die nacht verzorgd door Vince Collet, Sandra Swart en Sharon Heer.

Entree is uiteraard gratis, het nieuwe jaar wordt om 01.00 uur ingeluid met een glas bubbels waarna het feestje tot in de vroege ochtend door zal gaan.

Café Het Steegje

Bij Café Het Steegje in Almere Buiten wordt zoals elk jaar oudejaarsavond goed aangepakt, zo is er vanaf 22.00 uur live muziek van Danny Lit met hapjes, drankjes en oliebollen van het huis. De entree is geheel gratis.

Om het nieuwe jaar in te luiden, wordt er klokslag twaalf uur geproost met champagne waarna om 00.30 uur DJ Jurgen het over neemt tot in de vroege ochtend.

Café ’t Lievertje

Bij Café ’t Lievertje in Almere Haven is het vanaf 22.00 uur gezellig met hapjes en drankjes waarbij om middernacht wordt getoast op het nieuwe jaar en er vervolgens naar vuurwerk gekeken kan worden.

Nadat het nieuwe jaar is ingeluid, komt het feestje pas echt op gang met tot in de vroege uurtjes allround muziek met DJ Tommy.

Amsterdams Café Cheers

Bij Amsterdams Café Cheers op de Grote Markt in Almere Stad gaat oudejaarsavond om 21.30 uur van start met Marcel Dool.

Na het toasten op het nieuwe jaar om twaalf uur neemt Danny Lit de muzikale leiding over tot in de vroege uurtjes. Entree voor deze avond is 12,50 euro en is inclusief hapjes, een glas champagne, toilet en garderobe.

Categorie:
Entertainment
Max Joling

Sinds 2013 schrijf ik artikelen en columns voor Almere Nieuws. Daarnaast vlog ik, maak ik overige video's en foto's. Je kunt me via mijn eigen kanalen volgen via onderstaande icoontjes!

Reactie plaatsenHoud er rekening mee dat je reactie moet voldoen aan de huisregels.