Woningen in Bouwmeesterbuurt flink beschadigd door mogelijke vuurwerkbom - Almere Nieuws


Gepubliceerd op: 25 Dec 2016 om 12:29 uur - Laatste update: 25 Dec 2016 om 12:29 uur
reacties

Woningen in Bouwmeesterbuurt flink beschadigd door mogelijke vuurwerkbom

Geschreven door (volgen?)
var-avatar

In de nacht van zaterdag op zondag zijn twee woningen in de Lieven de Keystraat flink beschadigd als gevolg van een explosie. De politie zoekt getuigen.

Rond 00.30 uur kreeg de politie een melding van een explosie bij een woning aan de Lieven de Keystraat. Agenten kwamen ter plaatse en zagen dat twee woningen waren beschadigd. Bij één woning was er mogelijk vuurwerk tegen een raam aan de voorzijde van de woning geplakt, waardoor het raam volledig vernield werd. Ook werd er vermoedelijk vuurwerk door de brievenbus gegooid. Bij de andere woning werd ook een raam vernield. De bewoners die op dat moment aanwezig waren, raakten niet gewond.

Getuigenoproep

De politie is na de ontploffing meteen met een onderzoek gestart waarbij onder meer buurtbewoners werd gevraagd of zij iets hebben gezien. Graag wil de politie met getuigen spreken die meer kunnen vertellen over de verdachten, bijvoorbeeld de vluchtroute of een signalement van de dader(s).

Getuigen of mensen die meer weten kunnen contact opnemen met de politie via 0900-8844 of anoniem via 0800-7000.

Categorie:
112
Max Joling

Sinds 2013 schrijf ik artikelen en columns voor Almere Nieuws. Daarnaast vlog ik, maak ik overige video's en foto's. Je kunt me via mijn eigen kanalen volgen via onderstaande icoontjes!

Reactie plaatsenHoud er rekening mee dat je reactie moet voldoen aan de huisregels.