[Video] Almeerder Roy Ishak voor derde keer verkozen tot Beste Opleider van Nederland - Almere Nieuws


Gepubliceerd op: 27 Dec 2016 om 16:41 uur - Laatste update: 27 Dec 2016 om 16:41 uur
reacties

[Video] Almeerder Roy Ishak voor derde keer verkozen tot Beste Opleider van Nederland

Geschreven door (volgen?)
winnaar-beste-opleider-2016

Roy Ishak uit Almere is voor de derde keer op rij verkozen tot Beste Opleider van Nederland.

De Almeerder trainde 423 cursisten waarvan 168 hun ervaringen deelden op Springest.nl en hem een gemiddelde beoordeling gaven van 9,52 op schaal van 10 voor zijn cursus cursus cursus Copywriting en cursus Zoekmachine-optimalisatie (SEO).

Volgens de laureaat is de beoordeling vooral het gevolg van de drie pijlers waaraan zijn aanpak moet voldoen: diepgaander, resultaatgerichter, creatiever. De opleider staat met beide voeten middenin de praktijk, waardoor de cursussen een hoge praktische toepasbaarheid krijgen. Zijn stijl van lesgeven is fris en helder, wat iedere deelnemer toelaat om de vaak complexe materie vlot te verwerken.

Nominaties

De prijsuitreiking vond eerdere deze maand al plaats in Amersfoort. In totaal waren er 4230 opleiders en 1802 trainers genomineerd.

Ishak won in de categorie marketing, maar ook in de categorie├źn ‘internet & media’, ‘E-learing’, ‘opleiding & onderzoek’ en ‘communicatie’ behaalde hij een positie in de top-5.

Video

Categorie:
Overige · Zakelijk
Max Joling

Sinds 2013 schrijf ik artikelen en columns voor Almere Nieuws. Daarnaast vlog ik, maak ik overige video's en foto's. Je kunt me via mijn eigen kanalen volgen via onderstaande icoontjes!

Reactie plaatsenHoud er rekening mee dat je reactie moet voldoen aan de huisregels.