Eet&café Mokum begint nieuwe jaar met vernieuwd concept en menukaart - Almere Nieuws


Gepubliceerd op: 02 Jan 2017 om 11:35 uur - Laatste update: 02 Jan 2017 om 11:35 uur
reacties

Eet&café Mokum begint nieuwe jaar met vernieuwd concept en menukaart

Geschreven door (volgen?)
img_3843

Eet&café Mokum aan het Baltimoreplein in Almere Buiten begint 2017 met een geheel vernieuwd concept en een nieuwe menukaart.

Vanaf komende donderdag gaat het nieuwe menu bij het restaurant in waarbij gangenmenu’s voor een nieuwe, aantrekkelijke prijs zal worden aangeboden. Zo betalen klanten voor een 2-gangenmenu slechts 15 euro en voor een 3-gangenmenu 17,50 euro.

Nieuwe menukaart

Een geheel nieuwe menukaart waarbij er een ruime keuze is en men kan kiezen uit onder meer vlees- en visgerechten. Zo staan spareribs op de nieuwe menukaart, maar ook biefstuk geserveerd met champignons en ui.

Vernieuwd

Eet&café Mokum is vorig jaar jaar al compleet vernieuwd waarbij het naastgelegen pand bij het eetcafé werd betrokken:  “Met een nieuwe, ongedwongen no nonsens sfeer in combinatie met de Amsterdamse sfeer staat kwaliteit bij ons bovenaan. Wij hebben dan ook een rijk aanbod in ons assortiment zoals wijn uit flessen en verschillende bieren op fust“, aldus Eet&café Mokum.

Voetbalwedstrijden

Door het betrekken van het naastgelegen pand bij Eet&café Mokum, is er nu ook een ruimte voor feestjes, partijtjes en het bekijken van voetbalwedstrijden. Mede hierdoor was het zonnige terras afgelopen zomer meer dan vol.

Elke zaterdagavond is er livemuziek in het eetcafé waarbij de muziek wordt verzorgd door verschillende zangers en zangeressen.

Eet&café Mokum is dagelijks vanaf 11.00 uur geopend.

Categorie:
Overige · Zakelijk
Max Joling

Sinds 2013 schrijf ik artikelen en columns voor Almere Nieuws. Daarnaast vlog ik, maak ik overige video's en foto's. Je kunt me via mijn eigen kanalen volgen via onderstaande icoontjes!

Reactie plaatsen



Houd er rekening mee dat je reactie moet voldoen aan de huisregels.