AH-pannenactie in opspraak na dode huisdieren in Almere - Almere Nieuws


Gepubliceerd op: 25 Jan 2017 om 14:36 uur - Laatste update: 25 Jan 2017 om 14:37 uur
reacties

AH-pannenactie in opspraak na dode huisdieren in Almere

Geschreven door (volgen?)
hv_ah_pannen

Supermarktketen Albert Heijn is met hun pannenactie in opspraak geraakt nadat de Almeerse Cyntha Harms een klacht indiende.

Nadat de Almeerse zuurkool had gekookt, vielen haar vogeltjes dood neer en kreeg zij zelf brandende ogen. Cynthia heeft het idee dat haar vogels zijn overleden aan een teflon-vergiftiging.

Het is niet de eerst keer dat de pannen van Albert Heijn voor commotie zorgen, er zijn namelijk al eerder vogels overleden na gebruik van de pannen met een anti-aanbaklaag van producent Villeroy & Boch.

Onderzoek

Na aanleiding van de klacht van Cynthia heeft de producent van de pannen een onderzoek ingesteld naar de veiligheid van de pannen en de doodsoorzaak van de huisdieren.

Albert Heijn laat in een reactie weten dat het niet aan de pannen zelf ligt maar aan de manier hoe de pan wordt verhit. De supermarktketen ziet daarom ook geen reden om de spaaractie te stoppen of pannen terug te halen.

Categorie:
Uncategorized
Max Joling

Sinds 2013 schrijf ik artikelen en columns voor Almere Nieuws. Daarnaast vlog ik, maak ik overige video's en foto's. Je kunt me via mijn eigen kanalen volgen via onderstaande icoontjes!

Reactie plaatsenHoud er rekening mee dat je reactie moet voldoen aan de huisregels.