Jongen in elkaar geslagen en beroofd na mislukte telefoonverkoop in Muziekwijk - Almere Nieuws


Gepubliceerd op: 26 Jan 2017 om 12:37 uur - Laatste update: 26 Jan 2017 om 12:37 uur
reacties

Jongen in elkaar geslagen en beroofd na mislukte telefoonverkoop in Muziekwijk

Geschreven door (volgen?)
img_1849

De politie heeft woensdag twee meisjes aangehouden na een beroving op de Accordeonstraat.

Rond 19.00 uur kreeg de politie een melding over een straatroof waar zij ter plaatse het slachtoffer aantroffen die vertelde dat hij een afspraak had gemaakt om een aantal mobiele telefoons te verkopen.

Het meisje met wie hij de afspraak had bleek niet alleen te zijn, een tweede dame kwam er bij staan en begon zich er mee te bemoeien. Omdat de jongen het niet vertrouwde ging hij er vandoor maar werd in zijn vlucht ineens achtervolgd door een groep jongens.

Hierbij werd de jongen beroofd van zijn tas en kreeg een schop waardoor hij ten val kwam. Toen de jongen op de grond lag kreeg hij nog een aantal schoppen en klappen waardoor hij zichtbaar letsel opliep.

Aanhoudingen

De agenten zagen de groep vanaf het Michael Jacksonplein aan komen rennen en konden twee jongens staande houden. De twee meisjes die bij de verkoop van de telefoons bij de jongen stonden, zijn meegenomen naar het politiebureau en zullen worden verhoord.

Getuigenoproep

De politie heeft de zaak in onderzoek en roept getuigen op om zich te melden. Zo is de politie opzoek naar getuigen die mogelijk iets gezien hebben van de beroving of meer weten over de verdachten die het slachtoffer hebben mishandeld.

Getuigen kunnen zich melden bij de politie via 0900-8844 of anoniem via 0800-7000.

Categorie:
112
Max Joling

Sinds 2013 schrijf ik artikelen en columns voor Almere Nieuws. Daarnaast vlog ik, maak ik overige video's en foto's. Je kunt me via mijn eigen kanalen volgen via onderstaande icoontjes!

Reactie plaatsenHoud er rekening mee dat je reactie moet voldoen aan de huisregels.