Verdachte van auto-inbraken aangehouden in Almere Buiten - Almere Nieuws


Gepubliceerd op: 02 Feb 2017 om 15:05 uur - Laatste update: 02 Feb 2017 om 15:05 uur
reacties

Verdachte van auto-inbraken aangehouden in Almere Buiten

Geschreven door (volgen?)
IMG_2165

De politie heeft woensdagavond een man aangehouden voor het inbreken in twee voertuigen aan de Parijsstraat en Genevestraat in het centrum van Almere Buiten.

Rond 22.00 uur kreeg de politie een melding over de inbraak waarbij de melder een goed signalement kon doorgeven van de verdachte.

Agenten die in de omgeving zochten, zagen een korte tijd later een man in een auto die voldeed aan het signalement. Bij het zien van de agenten ging de man er in het voertuig vandoor waarna de politie de achtervolging inzette.

Aanhouding

Na een achtervolging over diverse fietspaden wisten de agenten de auto klem te rijden waarna de man met enig verzet is aangehouden in de Seizoenenbuurt. Hierbij hebben de agenten ook pepperspray gebruikt.

De man zit nog vast en zal worden verhoord.

Getuigenoproep

Na onderzoek bleken de inbraken te hebben plaatsgevonden in voertuigen die geparkeerd stonden aan de Parijsstraat en de Genevestraat.

De politie is opzoek naar mensen die hier getuige van zijn geweest en roept hen op om zich te melden via 0900-8844 of anoniem via 0800-7000.

Categorie:
112
Max Joling

Sinds 2013 schrijf ik artikelen en columns voor Almere Nieuws. Daarnaast vlog ik, maak ik overige video's en foto's. Je kunt me via mijn eigen kanalen volgen via onderstaande icoontjes!

Reactie plaatsenHoud er rekening mee dat je reactie moet voldoen aan de huisregels.