18-jarige vrouw bewusteloos getrapt in Almere Centrum - Almere Nieuws


Gepubliceerd op: 02 Feb 2017 om 15:20 uur - Laatste update: 02 Feb 2017 om 15:20 uur
reacties

18-jarige vrouw bewusteloos getrapt in Almere Centrum

Geschreven door (volgen?)
IMG_1364

De politie is op zoek naar getuigen van een zware mishandeling waarbij een 18-jarige vrouw op het Schilderhof het bewustzijn verloor.

Het incident vond plaats op donderdag 26 januari, toen de vrouw rond 00.30 uur via de passage in de richting van het Stationsplein liep en daar door een onbekende man werd aangesproken.

De vrouw besloot niet op de man te reageren en liep vervolgens door naar het Schilderhof waar zij van achteren werd aangevallen en daarbij ten val kwam. Eenmaal op de grond kreeg zij meerdere trappen en raakte daarbij buiten bewustzijn, door de mishandeling liep het slachtoffer zwaar lichamelijk letsel op.

Getuigenoproep

De politie wil graag in contact komen met de onbekende man die het slachtoffer voor kort voor de mishandeling heeft gesproken. Ook zijn er mogelijk mensen die mogelijk iets hebben gezien of gehoord.

Hen wordt verzocht om contact op te nemen met de politie via 0900-8844 of anoniem via 0800-7000.

Categorie:
112
Max Joling

Sinds 2013 schrijf ik artikelen en columns voor Almere Nieuws. Daarnaast vlog ik, maak ik overige video's en foto's. Je kunt me via mijn eigen kanalen volgen via onderstaande icoontjes!

Reactie plaatsenHoud er rekening mee dat je reactie moet voldoen aan de huisregels.