[Foto's] John Hinten verkozen tot conciërge van het jaar - Almere Nieuws


Gepubliceerd op: 10 Feb 2017 om 18:08 uur - Laatste update: 10 Feb 2017 om 18:08 uur
reacties

[Foto’s] John Hinten verkozen tot conciërge van het jaar

Geschreven door (volgen?)

John Hinten, conciërge van vrije School Raphael mag zich de Almeerse conciërge van het jaar 2016 noemen. Tweede Kamerlid Paul van Meenen (D66) maakte de winnaar van de verkiezing vrijdagmiddag bekend.

Volgens mij hebben we nooit eerder zoveel mooie tekeningen en steunbetuigingen ontvangen voor een conciërge. Meester John heeft deze eretitel echt verdiend“, vertelt Van Meenen.

Hinten werd door leerlingen, ouders en leerkrachten als held onthaald op de school waar hem een bokaal door Van Meenen werd overhandigd.

De conciërge wist nog van niets toen hij in een aula vol met kinderen en docenten met gejuich en liedjes werd onthaald en was duidelijk blij verrast.

Veel inzendingen

D66 Almere organiseerde de verkiezing van Conciërge van het Jaar voor de vierde keer. Leerlingen, ouders en docenten reageerden massaal op de oproep om hun conciërge te nomineren.

Andere genomineerden waren Bert van den Broek (Echnaton) en Heiko van de Wal (Sterrenschool De Ruimte).

Foto’s

IMG_5888 IMG_5897

Max Joling

Sinds 2013 schrijf ik artikelen en columns voor Almere Nieuws. Daarnaast vlog ik, maak ik overige video's en foto's. Je kunt me via mijn eigen kanalen volgen via onderstaande icoontjes!

Reactie plaatsenHoud er rekening mee dat je reactie moet voldoen aan de huisregels.