Agenten belaagd tijdens aanhouding straatrover in Almere Centrum - Almere Nieuws


Gepubliceerd op: 23 Feb 2017 om 11:32 uur - Laatste update: 23 Feb 2017 om 11:33 uur
reacties

Agenten belaagd tijdens aanhouding straatrover in Almere Centrum

Geschreven door (volgen?)
IMG-28

De politie heeft woensdagavond een 16-jarige verdachte aangehouden die een straatroof had gepleegd. Tijdens de aanhouding waren er wat ongeregeldheden.

Rond 20.35 uur werden politieagenten in de Stationsstraat aangesproken door een jongen die vertelde dat hij was beroofd van zijn telefoon. Bij de beroving was het slachtoffer mishandeld waardoor hij licht letsel aan zijn gezicht had.

Omstanders die getuige waren van de beroving onden een jongen aanwijzen die de roof gepleegd zou hebben, waarna de jongen door de politie is aangehouden.

Belaagd

Tijdens de aanhouding werden de agenten belaagd door vriendjes van de verdachte, waarna de politie hen met gepast geweld op afstand hielden.

De verdachte kon hierna worden overgebracht naar het politiebureau, hij bleek de telefoon van het slachtoffer nog in zijn bezit te hebben.


Maak kans op een diner voor twee bij Eet&Cafe Mokum en 5×2 kaarten voor de Libelle Zomerweek!

Categorie:
112
Max Joling

Sinds 2013 schrijf ik artikelen en columns voor Almere Nieuws. Daarnaast vlog ik, maak ik overige video's en foto's. Je kunt me via mijn eigen kanalen volgen via onderstaande icoontjes!

Reactie plaatsenHoud er rekening mee dat je reactie moet voldoen aan de huisregels.