Geweldsmisdrijf tegen 83-jarige man dinsdag in Opsporing Verzocht - Almere Nieuws


Gepubliceerd op: 21 Mrt 2017 om 11:15 uur - Laatste update: 21 Mrt 2017 om 11:15 uur
reacties

Geweldsmisdrijf tegen 83-jarige man dinsdag in Opsporing Verzocht

Geschreven door (volgen?)
opsporing-verzocht

Het televisieprogramma Opsporing Verzocht besteedt dinsdagavond aandacht aan een ernstig geweldsmisdrijf tegen een 83-jarige man die op de Eeuwenweg woonde.

Op dinsdag 21 juli 2015 rond 00.15 uur kwam er bij de meldkamer een melding binnen van de ambulancedienst. Zij waren naar een bejaarde man gestuurd die in zijn woning op de grond in een las bloed lag. De man had een hoofdwond en werd met spoed naar het ziekenhuis overgebracht.

In september 2015 kwam het slachtoffer na een algehele verslechtering van zijn toestand te overlijden. Onderzoek wees uit dat zijn letsel door een misdrijf moet zijn veroorzaakt.

Beloning

Omdat er sprake is van een misdrijf is de recherche een onderzoek gestart. Door nieuwe informatie van een anonieme tipgever heeft het onderzoek de afgelopen maanden een impuls gekregen.

In de uitzending van dinsdagavond zal aandacht worden besteed aan de zaak, waarbij een beloning voor de gouden tip bekend zal worden gemaakt.

Opsporing Verzocht wordt dinsdag 21 maart uitgezonden om 20.30 uur op NPO 1.

Categorie:
112
Max Joling

Sinds 2013 schrijf ik artikelen en columns voor Almere Nieuws. Daarnaast vlog ik, maak ik overige video's en foto's. Je kunt me via mijn eigen kanalen volgen via onderstaande icoontjes!

Reactie plaatsenHoud er rekening mee dat je reactie moet voldoen aan de huisregels.