PVV en VVD stellen schriftelijke vragen over nieuwe incidenten in Kruidenwijk - Almere Nieuws


Gepubliceerd op: 21 mrt 2017 om 12:03 uur - Laatste update: 21 mrt 2017 om 12:04 uur

PVV en VVD stellen schriftelijke vragen over nieuwe incidenten in Kruidenwijk

Geschreven door (volgen?)

Burgemeester Weerwind in gesprek met een bewoner van de Kruidenwijk tijdens de incidenten vorig jaar (foto door: Bob Friedländer)

De PVV en VVD hebben schriftelijke vragen gesteld aan het college naar aanleiding van twee nieuwe incidenten in de Kruidenwijk waarbij de ramen van bewoners werden ingegooid.

Volgens Omroep Flevoland zouden er twee geweldsincidenten hebben voorgedaan waarbij de politie in beide gevallen niet in actie wilde komen.

Feitenrelaas

In de lokale krant  werd vervolgens gemeld dat de burgemeester inmiddels om een feitenrelaas had gevraagd bij de politie.

Incidenten

Vorig jaar bereikte de Kruidenwijk al het nieuws doordat jongeren met een Marokkaanse etniciteit voor problemen zorgde in de wijk.

Zo werden bussen van Connexxion bekogeld met stenen waarbij de busvervoerder zelfs besloot om niet meer te stoppen bij de haltes in de wijk.

 

Categorie:
112
Max Joling

Sinds 2013 ben ik objectief bezig met het schrijven van artikelen en ben ik subjectief in mijn columns voor Almere Nieuws. Daarnaast vlog ik, maak ik foto's en video's. Je kunt mij via mijn eigen kanalen volgen via onderstaande icoontjes!

Reactie plaatsenHoud er rekening mee dat je reactie moet voldoen aan de huisregels.