Mike Ebbe eindigt op tweede plaats bij NK Snooker voor junioren - Almere Nieuws


Gepubliceerd op: 29 Mrt 2017 om 11:59 uur - Laatste update: 29 Mrt 2017 om 12:02 uur
reacties

Mike Ebbe eindigt op tweede plaats bij NK Snooker voor junioren

Geschreven door (volgen?)
1 Mike Ebbe 2e prijs NK Snooker junioren 2017

De 16-jarige Mike Ebbe uit Almere is afgelopen zaterdag tweede geworden bij het NK Snooker voor junioren.

De Nederlandse Kampioenschappen werden gehouden in het Zuid-Hollandse Maassluis. De Almeerder was ingedeeld voor drie poule-wedstrijden, aan de hand van de uitslag zou duidelijk worden wie tegen de kampioen van 2016 zou mogen spelen en tegen de huidige nummer één van de nationale ranking.

Na winst in de drie poules mocht Ebbe aan het eind van de zaterdagmiddag door naar de halve finale, die hij won en zo door mocht naar de finale die in de avond werd gespeeld. Het lukte helaas niet om de eerste plaats binnen te slepen, de finale verloor hij met 4-0.

De tweede prijs is een prachtige beloning voor het harde trainen en een mooi resultaat om op door te bouwen. Heel bijzonder is dat Mike nog maar 22 maanden snookert en toch goed mee komt op dit niveau“, vertelt Paul Ebbe over Mike.

Categorie:
Sport
Max Joling

Sinds 2013 ben ik objectief bezig met het schrijven van artikelen en ben ik subjectief in mijn columns voor Almere Nieuws. Daarnaast vlog ik, maak ik foto's en video's. Je kunt mij via mijn eigen kanalen volgen via onderstaande icoontjes!

Reactie plaatsenHoud er rekening mee dat je reactie moet voldoen aan de huisregels.