PVDA'er maakt PVV-fractievoorzitter uit voor 'Floriade-terrorist' - Almere Nieuws


Gepubliceerd op: 29 Mrt 2017 om 12:23 uur - Laatste update: 29 Mrt 2017 om 12:29 uur
reacties

PVDA’er maakt PVV-fractievoorzitter uit voor ‘Floriade-terrorist’

Geschreven door (volgen?)
John van der Pauw (in het midden) tijdens de campagne voor de TK-verkiezingen

John van der Pauw (in het midden) tijdens de campagne voor de TK-verkiezingen

John van der Pauw, gemeenteraadslid voor de PvdA in Almere heeft dinsdagmiddag Toon van Dijk, fractievoorzitter van de PVV in Almere, uitgemaakt voor ‘Floriade-terrorist‘.

In eerste instantie leek de aantijging van Van der Pauw over de eigenaar van Haddock te gaan, maar al snel werd duidelijk dat de aantijging voor Van Dijk bedoeld was. Aanleiding hiervoor was de bomenkap bij Haddock waarbij de eigenaar de kap liet stilleggen omdat hij vond dat de gemeente zich niet aan de regels hield.

Vorige week tijdens de politieke markt gebruikte Van Dijk de term ‘Floriademaffia’.

‘Termen niet normaal’

Jerzy Soetekouw, fractievoorzitter van de PvdA laat weten dat het gebruik van dit soort termen niet normaal wordt gevonden en hoopt dat er in het vervolg van twee kanten aandacht voor is.

Ik ken John als iemand die altijd scherp op de inhoud is, dus ik heb er alle vertrouwen in dat het debat, van zijn kant, snel weer over de juiste dingen gaat“, aldus Soetekouw.

Inmiddels lijkt wethouder Herrema de ruzie gesust te hebben:

Max Joling

Sinds 2013 ben ik objectief bezig met het schrijven van artikelen en ben ik subjectief in mijn columns voor Almere Nieuws. Daarnaast vlog ik, maak ik foto's en video's. Je kunt mij via mijn eigen kanalen volgen via onderstaande icoontjes!

Reactie plaatsenHoud er rekening mee dat je reactie moet voldoen aan de huisregels.