"The Passion in 2022 in Almere" - Almere Nieuws


Gepubliceerd op: 11 Apr 2017 om 15:35 uur - Laatste update: 11 Apr 2017 om 15:36 uur
reacties

“The Passion in 2022 in Almere”

Geschreven door (volgen?)
Foto: Willem-Jan de Bruin

Foto: Willem-Jan de Bruin

Als het aan de ChristenUnie ligt, is Almere in 2022 het decor van The Passion.

De partij gaat daarvoor binnenkort een voorstel indienen in de gemeenteraad.

Het evenement wordt sinds 2011 georganiseerd op Witte Donderdag, elk jaar in een andere stad. Tijdens het evenement wordt het paasverhaal verteld door bekende Nederlanders wat elk jaar door miljoenen mensen live via de televisie wordt bekeken.

Floriade

Volgens Marcel Benard van de ChristenUnie biedt the Passion een prachtige kans om Almere op een positieve manier onder de aandacht te brengen: “In 2022 ligt de stad er nog mooier bij dan nu, met een nieuwe brug over het Weerwater, het Floriadeterrein en het Rondje Weerwater. Stel je voor: het Floriadeterrein als de tuin van Gethsemane en prachtige beelden van de stad aan het Weerwater!

Voor de ChristenUnie heeft het verhaal van ‘the Passion’ natuurlijk een bijzondere lading, maar de partij rekent ook op de steun van andere partijen, omdat het evenement reuring in de stad brengt.

Een bijzondere ervaring voor alle inwoners van de stad. Bovendien komen er duizenden bezoekers op af, en dat is goed voor de ondernemers,” aldus Benard.

Dit jaar is de stad Leeuwarden het decor van The Passion.

Max Joling

Sinds 2013 ben ik objectief bezig met het schrijven van artikelen en ben ik subjectief in mijn columns voor Almere Nieuws. Daarnaast vlog ik, maak ik foto's en video's. Je kunt mij via mijn eigen kanalen volgen via onderstaande icoontjes!

Reactie plaatsenHoud er rekening mee dat je reactie moet voldoen aan de huisregels.