Drietal aangehouden na winkeldiefstal in Oostvaardersbuurt - Almere Nieuws


Gepubliceerd op: 19 Apr 2017 om 13:32 uur - Laatste update: 19 Apr 2017 om 13:43 uur
reacties

Drietal aangehouden na winkeldiefstal in Oostvaardersbuurt

Geschreven door (volgen?)
IMG-28

De politie heeft dinsdag meerdere personen aangehouden na diefstal uit een winkel aan de Lombokstraat.

Rond 20.30 uur kreeg de politie een melding dat er iets was gestolen in een winkel waarvan de verdachte inmiddels op het Oostvaardersplein stond. De winkeldief wachtte de komst van de agenten niet af en vluchtte vervolgens in de richting van de Laan der VOC.

Verzet

Agenten traceerden hem en konden na een korte achtervolging overgaan tot arrestatie die niet gemakkelijk verliep: de verdachte verzette zicht hevig waarna de politie gepast geweld gebruikte om de verdachte aan te kunnen houden.

Een groep mannen, waar de verdachte kennelijk deel van uitmaakte, bemoeide zich met de arrestatie waarbij agenten werden bedreigd, belaagd en uitgedaagd. Twee mannen uit de groep werden gepepperd en vervolgens aangehouden.

Alle drie de verdachten, een 17-jarige Amsterdammer en twee Almeerders van 19 en 20 jaar oud, zitten nog vast voor verder onderzoek.

Categorie:
112
Max Joling

Sinds 2013 ben ik objectief bezig met het schrijven van artikelen en ben ik subjectief in mijn columns voor Almere Nieuws. Daarnaast vlog ik, maak ik foto's en video's. Je kunt mij via mijn eigen kanalen volgen via onderstaande icoontjes!

Reactie plaatsenHoud er rekening mee dat je reactie moet voldoen aan de huisregels.