[Video] Damar Ismangil geïnstalleerd als vervanger raadslid Nicole de Jong - Almere Nieuws


Gepubliceerd op: 20 Apr 2017 om 19:10 uur - Laatste update: 20 Apr 2017 om 21:17 uur
reacties

[Video] Damar Ismangil geïnstalleerd als vervanger raadslid Nicole de Jong

Geschreven door (volgen?)
_MG_6645 (2)

D66 raadslid Nicole de Jong legt tijdelijk haar functie als raadslid neer wegens gezondheidsredenen. Damar Ismangil neemt haar taken over en is donderdagavond geïnstalleerd als raadslid.

“We wensen Nicole heel veel beterschap en hopen dat zij haar functie zo snel mogelijk weer op zich kan nemen,” zegt D66-fractievoorzitter Jan Lems.

“We zijn blij dat Damar bereid is om bij te springen en de verantwoordelijkheden als raadslid tijdelijk over te nemen.”

Raadsleden kunnen bij gezondheidsproblemen hun functie neerleggen voor twee keer een periode van 16 weken. Na die periode kunnen zij terugkeren in de gemeenteraad.

Damar Ismangil

Ismangil was in 2013 actief als fractieassistent bij de gemeenteraad. Net als toen richt hij zich vooral op de zorgdossiers, in nauwe samenwerking met raadslid Rob van de Kamp. Daarnaast is hij onder andere tweede woordvoerder op het gebied van sport en eerste woordvoerder personeelsbeleid en laaggeletterdheid.

“We wensen Damar veel succes en kijken uit naar de samenwerking!”, sluit Lems af. Ismangil zal raadlid blijven tot 9 juli 2017.

Video

Max Joling

Sinds 2013 ben ik objectief bezig met het schrijven van artikelen en ben ik subjectief in mijn columns voor Almere Nieuws. Daarnaast vlog ik, maak ik foto's en video's. Je kunt mij via mijn eigen kanalen volgen via onderstaande icoontjes!

Reactie plaatsenHoud er rekening mee dat je reactie moet voldoen aan de huisregels.