Almeerder wint MediaMarkt Club maandprijs - Almere Nieuws


Gepubliceerd op: 25 Apr 2017 om 14:33 uur - Laatste update: 25 Apr 2017 om 14:36 uur
reacties

Almeerder wint MediaMarkt Club maandprijs

Geschreven door (volgen?)
v.l.n.r:  Lisette Wijma, dhr Bareman en André van de Weteringh.

v.l.n.r: Lisette Wijma, dhr Bareman en André van de Weteringh.

Hoe kan dít nu, ik win nooit wat“, zo was de eerste intens blije reactie van meneer Bareman uit Almere: hij won de MediaMarkt Club maandprijs van maart.

Een compleet verzorgde achtdaagse reis naar Italië inclusief een Go Pro Hero 5, Tefal Masterchef Gourmet, keukenmachine én een Samsung Galaxy Tab A.

De prijsuitreiking vond afgelopen maandag plaats door vestigingsdirecteur André van de Weteringh en clubcoach Lisette Wijma.

Pijnlijke rug

Wat een feest om dit loyale Almeerse clublid op deze manier in het zonnetje te mogen zetten“, vertelt Van de Weteringh. De winnende deelnemer werd afgelopen september lid van MediaMarkt Club en kocht in maart een infraroodlamp voor zijn pijnlijke rug niet wetend dat zijn aankoop hem deze prijs zou opleveren.

Het clubprogramma van de elektronicaketen biedt klanten vele voordelen en elke maand kans op prijzen. In totaal zijn er 1.2 miljoen Nederlandse clubleden waarvan 35.000 Almeerders.

Max Joling

Sinds 2013 ben ik objectief bezig met het schrijven van artikelen en ben ik subjectief in mijn columns voor Almere Nieuws. Daarnaast vlog ik, maak ik foto's en video's. Je kunt mij via mijn eigen kanalen volgen via onderstaande icoontjes!

Reactie plaatsenHoud er rekening mee dat je reactie moet voldoen aan de huisregels.