Drukte op Koningsavond in Café Het Steegje: "Het geheim zit in verschillende factoren" - Almere Nieuws


Gepubliceerd op: 25 Apr 2017 om 21:10 uur - Laatste update: 25 Apr 2017 om 21:10 uur
reacties

Drukte op Koningsavond in Café Het Steegje: “Het geheim zit in verschillende factoren”

Geschreven door (volgen?)
IMG_1528

Woensdagavond staat heel Nederland weer in het teken van Koningsavond, gevolgd door Koningsnacht en Koningsdag. Zo ook in Almere: café Het Steegje in Almere Buiten organiseert voor het vierde jaar op rij Koningsavond waarbij de bezoekersaantallen elk jaar weer stijgen.

Woensdagavond hebben wij muziek van Danny Lit, Saskia Soulfull en DJ Goldie die vervolgens draait tot in de vroege uurtjes“, vertelt barman Andries.

Het café aan het Baltimoreplein organiseert sinds 2013 de feesten op de vooravond van Koningsdag, volgens eigen zeggen is het feest sinds de eerste jaargang erg gegroeid: “vorig jaar was het zelfs zo dat er op een gegeven moment 400 mensen tegelijkertijd aanwezig waren in ons café.

Het geheim? Volgens Andries zit dat hem in verschillende factoren: “het gezellige volk in combinatie met de muziek en het personeel. Ook niet te vergeten hoe mensen verkleed gaan, oranje blijft immers de dresscode.

Categorie:
Entertainment
Max Joling

Sinds 2013 ben ik objectief bezig met het schrijven van artikelen en ben ik subjectief in mijn columns voor Almere Nieuws. Daarnaast vlog ik, maak ik foto's en video's. Je kunt mij via mijn eigen kanalen volgen via onderstaande icoontjes!

Reactie plaatsenHoud er rekening mee dat je reactie moet voldoen aan de huisregels.