Free A Girl-actie van start in Almere - Almere Nieuws


Gepubliceerd op: 16 Mei 2017 om 13:34 uur - Laatste update: 16 Mei 2017 om 13:42 uur
reacties

Free A Girl-actie van start in Almere

Geschreven door (volgen?)
Mario Broerse (links) en Max Joling (rechts)

Mario Broerse (links) en Max Joling (rechts)

Dinsdagochtend is bij Brasserie Julia in Almere Haven de aftrap gegeven voor de Free A Girl actie waarbij deelnemers zich laten opsluiten om geld in te zamelen voor het goede doel.

Twaalf uur lang laten Max Joling en Sylvana Lamfers zich opsluiten om vervolgens dinsdagavond 23.00 uur bevrijd te worden uit de kooi.

Tot en met zaterdag laten zich nog 8 andere Almeerders zich opsluiten, doneren kan online maar ook ter plekke. Ook kunnen er lootjes gekocht worden waarbij men kans kan maken op leuke prijzen, waaronder een reischeque ter waarde van 250 euro.

Veiling

Door deelnemers en bedrijven zijn veilingitems beschikbaar gesteld waarvan de opbrengst naar Free A Girl gaat. Zo heeft Almere Nieuws een veilingitem aangeboden bestaande uit één jaar lang adverteren bij Almere Nieuws.

Slotavond

Zaterdagavond is de slotavond van de Free A Girl-actie in Almere. Er zijn dan optredens van Dries Roelvink, Danny Braaf, Ramon Beense, Lee-Ann en Mario Broerse.

Free A Girl

Free A Girl is een noodhulporganisatie die zich inzet voor jonge meisjes die gedwongen worden tot prostitutie. Afgelopen jaren hebben zij door de opbrengsten van de opsluitacties al duizenden meisjes weten te bevrijden.

Categorie:
Entertainment
Max Joling

Sinds 2013 ben ik objectief bezig met het schrijven van artikelen en ben ik subjectief in mijn columns voor Almere Nieuws. Daarnaast vlog ik, maak ik foto's en video's. Je kunt mij via mijn eigen kanalen volgen via onderstaande icoontjes!

Reactie plaatsen



Houd er rekening mee dat je reactie moet voldoen aan de huisregels.