Studenten geven Walk of Fame Almere tegels een roze randje - Almere Nieuws


Gepubliceerd op: 30 Mei 2017 om 09:57 uur - Laatste update: 30 Mei 2017 om 09:57 uur
reacties

Studenten geven Walk of Fame Almere tegels een roze randje

Geschreven door (volgen?)
SONY DSC

SONY DSC

Studenten van Windesheim Flevoland en de Hogeschool van Amsterdam hebben afgelopen maandag de tegels van de Walk of Fame Almere een roze randje gegeven.

De tot nu toe 42 tegels die door het centrum van Almere Stad liggen, bleken na onderzoek niet genoeg op te vallen waardoor er is besloten om de tegels met verf een roze rand te geven.

Onderzoek

In het onderzoek hebben de studenten bezoekers van het centrum geobserveerd en vragen gesteld waarvan de uitkomst was dat vrijwel niemand de tegels was opgevallen. Met de roze rand moeten de tegels dus meer op gaan vallen. Naar verwachting zal de roze verf blijven zitten totdat de stemronde voor de volgende tegel is gesloten.

Tot 15 juni kan er gestemd worden op het belangrijkste moment van Almere in 2016. Genomineerd voor de tegel zijn het 25-jarig bestaan van het Flevoziekenhuis, 35-jarig bestaan van Brassband Almere en de vierig van 40 jaar Almere.

Categorie:
Entertainment
Max Joling

Sinds 2013 ben ik objectief bezig met het schrijven van artikelen en ben ik subjectief in mijn columns voor Almere Nieuws. Daarnaast vlog ik, maak ik foto's en video's. Je kunt mij via mijn eigen kanalen volgen via onderstaande icoontjes!

Reactie plaatsenHoud er rekening mee dat je reactie moet voldoen aan de huisregels.