Politie zoekt getuigen van doorrijden na aanrijding in Literatuurwijk - Almere Nieuws


Gepubliceerd op: 25 Jun 2017 om 13:45 uur - Laatste update: 25 Jun 2017 om 13:45 uur

Politie zoekt getuigen van doorrijden na aanrijding in Literatuurwijk

Geschreven door (volgen?)
IMG_2165

Zaterdagmiddag is een 68-jarige vrouw uit Loenen aan de Vecht ten val gekomen na een aanrijding op het Godfried Bomanspad, de politie zoekt getuigen.

Rond 15.45 uur reed de vrouw met haar scooter op het Godfried Bomanspad in de richting van de Poëziestraat waar zij werd ingehaald door een andere scooter met daarop twee personen. Tijdens het inhalen werd zij door de andere scooter geraakt waardoor zij ten val kwam.

De andere scooter is na het ongeval doorgereden in de richting van de Johan Fabriciusstraat. Het slachtoffer werd door omstanders geholpen en is met letsel aan het hoofd naar het ziekenhuis gebracht.

Andere scooter

De politie is een onderzoek gestart en komt graag in contact met de bestuurder en bijrijdster van de andere scooter. De scooter waar zij op reden was een lichtblauwe scooter die op een Verspa leek.

Signalement bestuurder: man van circa 20 á 25 jaar oud met een getinte huidskleur en slank postuur. Hij had zwart golvend haar en droeg een zwart petje en zwarte jas.

Signalement bijrijdster: vrouw van circa 20 á 25 jaar oud met een getinte huidskleur. Zij had halflang donker krullend haar en een wit petje. De vrouw droeg een opvallend kort geel jasje.

Bent u één van bovenstaande personen of herkent u bovenstaande personen volgens het signalement? Dan verzoekt de politie om contact op te nemen via 0900-8844.

Categorie:
112
Max Joling

Sinds 2013 ben ik objectief bezig met het schrijven van artikelen en ben ik subjectief in mijn columns voor Almere Nieuws. Daarnaast vlog ik, maak ik foto's en video's. Je kunt mij via mijn eigen kanalen volgen via onderstaande icoontjes!

Reactie plaatsenHoud er rekening mee dat je reactie moet voldoen aan de huisregels.