Vermist: Kevin Knol (19) uit Almere - Almere Nieuws


Gepubliceerd op: 30 Jun 2017 om 10:20 uur - Laatste update: 30 Jun 2017 om 10:20 uur

Vermist: Kevin Knol (19) uit Almere

Geschreven door (volgen?)
Screenshot_40

De politie is opzoek naar de 19-jarige Kevin Knol uit Almere. De jongeman wordt al sinds 19 juni vermist, zo meldt de politie.

Signalement

Kevin is 1.80 meter lang, heeft piercings (één neusring, twee piercings in zijn onderlip en stretchers in zijn oorlellen), heeft tattoo’s (onder andere op de knokkels van zijn rechterhand de tekst ‘FUCK’ en op de bovenkant van zijn hand een roos).

Kevin draagt meestal een zwart lederen jack, zwarte broek, zwarte Nike-sneakers, blauw/zwart gestreepte muts en een zwart/rode rugtas. Ook heeft hij meestal zijn zwart/rode akoestische gitaar (in zwarte hoes) bij zich.

Andere vermissing

Mirte Steenbeek

Mirte Steenbeek

Volgens de politie is het aannemelijk dat hij met de 16-jarige Mirte Steenbeek uit Soest samen is, die ook sinds 19 juni wordt vermist.

Mirte is 1.65 meter lang heeft groene ogen en bruin met paars haar. Ook zij heeft neuspiercings en stretchers in haar oren. Op één van haar benen heeft zij een tattoo van een roos. Zij was gekleed in skater-look (bestaande uit een zwarte broek en rood geruite blouse).

Een ieder die meer informatie heeft over de vermissing(en) wordt gevraagd om contact op te nemen met de politie via 0800-7000.

Deel deze vermissing met je omgeving:

Categorie:
112
Max Joling

Sinds 2013 ben ik objectief bezig met het schrijven van artikelen en ben ik subjectief in mijn columns voor Almere Nieuws. Daarnaast vlog ik, maak ik foto's en video's. Je kunt mij via mijn eigen kanalen volgen via onderstaande icoontjes!

Reactie plaatsenHoud er rekening mee dat je reactie moet voldoen aan de huisregels.