Eerste editie van Modderrun Almere groot succes - Almere Nieuws


Gepubliceerd op: 03 Jul 2017 om 10:49 uur - Laatste update: 03 Jul 2017 om 10:49 uur

Eerste editie van Modderrun Almere groot succes

Geschreven door (volgen?)
1f02c764-4474-4e96-9801-0964a8931626

De eerste editie van de Modderrun in Almere was een groot succes. Afgelopen weekend was het terrein rondom Stadslandgoed De Kemphaan omgetoverd tot één groot, modderig parcours.

Afgelopen vrijdag opende de Modderrun met een parcours speciaal voor bedrijven. Zaterdag was de zwaarste dag vanr de Modderrun: het parcours was die dag in totaal 8,3 kilometer lang waar 22 loodzware hindernissen stonden opgesteld.

De organisatie heeft zeker niet te hoog van te toren geblazen, het is een erg mooi parcours met leuke en uitdagende obstakels geworden“, aldus één van de deelnemers die toezei volgend jaar weer te komen.

Familiedag

Zondag stond in het teken van de familiedag. Meer dan 1150 mensen hadden zich voor deze dag ingeschreven waar gekozen kon worden voor een parcours bestaande uit 2,3 kilometer of 5,7 kilometer.

Voor iedereen

Waar Stichting Stad en Natuur de afgelopen 3 jaar al de Modderdag organiseerde voor jonge gezinnen werd vorig jaar besloten ook een run voor volwassenen neer te gaan zetten.

Er werden enkele professionals bij betrokken en uiteindelijk staat er een zeer indrukwekkend evenement. Naar verwachting zal het evenement volgend jaar weer worden georganiseerd.
 

Categorie:
Sport
Max Joling

Sinds 2013 ben ik objectief bezig met het schrijven van artikelen en ben ik subjectief in mijn columns voor Almere Nieuws. Daarnaast vlog ik, maak ik foto's en video's. Je kunt mij via mijn eigen kanalen volgen via onderstaande icoontjes!

Reactie plaatsenHoud er rekening mee dat je reactie moet voldoen aan de huisregels.