Onderdoorgang A6 voor fietsers via Pedersenpad tijdelijk dicht - Almere Nieuws


Gepubliceerd op: 06 Jul 2017 om 10:51 uur - Laatste update: 06 Jul 2017 om 10:52 uur

Onderdoorgang A6 voor fietsers via Pedersenpad tijdelijk dicht

Geschreven door (volgen?)
Foto: Thinkstock

Foto: Thinkstock

Vanaf komende maandag 10 juli is de doorgang onder de A6 voor fietsers (en voetgangers) via het Pedersenpad tijdelijk afgesloten. Dat meldt Rijkswaterstaat donderdagochtend.

Fietsers kunnen tijdens de afsluiting gebruik maken van de onderdoorgang via het Sturmeypad, ten westen van het Pedersenpad. Deze onderdoorgang wordt tijdelijk opengesteld om de extra reistijd voor fietsers te beperken.

Werkzaamheden

Het fietspad wordt afgesloten in verband met werkzaamheden aan het viaduct over de Kromme Wetering. Een aannemer zal voorbereidende werkzaamheden uitvoeren voor de verbreding van het viaduct – hierbij worden onder meer damwanden aangebracht en grondwerkzaamheden uitgevoerd.

Later zullen er ook heiwerkzaamheden worden uitgevoerd. Dit alles komt ten behoeve van de verbreding van de A6.

Fongerspad

Ook het Fongerspad wordt twee weken afgesloten in verband met werkzaamheden aan de andere kant van het viaduct (aan de overkant van de Kromme Wetering). Zodra dit fietspad wordt afgesloten, zal de onderdoorgang via het Pedersenpad weer toegankelijk zijn.

Naar verwachting zijn de werkzaamheden op maandag 21 augustus afgerond.

Max Joling

Sinds 2013 ben ik objectief bezig met het schrijven van artikelen en ben ik subjectief in mijn columns voor Almere Nieuws. Daarnaast vlog ik, maak ik foto's en video's. Je kunt mij via mijn eigen kanalen volgen via onderstaande icoontjes!

Reactie plaatsenHoud er rekening mee dat je reactie moet voldoen aan de huisregels.